Bank Holiday Weekend

Idag är det vanlig tisdag igen efter lång helgen, alltså Bank Holiday Weekend’en! 3 dagar ledigt istället för 2!

Naturligtvis kollade vi (jag och J) på Eurovision – maken var på ölfestivalen – han hade sagt innan att om Armenien (den om Apricot Stone) vann, så skulle han klippa gräsmattan med nagelsax, så vi kunde ju natirligtvis inte låta bli att lura i honom att den hade vunnit…och han hade gått omkring och sagt det till alla på puben!!! 🙂

I söndags var det kanon väder, så vi tog det lugnt ett tag och stack sen in till Kensington och The Whole Food Market. Vi träffade på några fler färglada elefanter som finns runt omkring London just nu!

Igår tog maken ledigt och vi körde ner till kusten, dåligt väder var det och regnade lite emellanåt, så det var ju inget direkt beach väder precis! Vi körde ner till landskapet Kent, sydöst om London och tog oss en liten svängom!!!! (Den svarta linjen är var vi körde!)

M’s kompis Eloise kom hit igår kväll och har sovit över, så idag tar vi det lugnt och myser hemma, det regnar förresten idag också, så det blir perfekt med en inomhusdag! Så här kul hade de i morse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s