Vattenkrig!

Idag har det varit Vattenkrigets Dag! Redan innan kl 9 imorse hade M och hennes far lyckats blöta ner varandra, efter en frukost i trädgården! Vi har underbart väder just nu – strålande sol varje dag och varmt, runt 25C – skönt att det för en gångs skull är fint väder när de har lov!

M har haft kompisen Tom här i eftermiddags och även då var det Vattenkrig om gällde! Fast en ganska mild variant – de började med lite prick träning på växter i trädgården men det hela slutade med att de hällde hinkar med vatten över varandra, så det bara droppade vatten av kläderna! Tom’s shorts blev dyngvåta, så resten av eftermiddagen fick han ha ett par av M’s shorts på sig : ett par gråa och rosa  med ”Supercute” skrivet över rumpan! 🙂

På söndag ska vi ta vår årliga tripp till Legoland Windsor, som ligger ca 30 min härifrån och det ska bli superkul – det är ett sånt där ställe som både vuxna och barn tycker det är kul att åka till! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s