Charlie

KOm ju på det att jag inte har visat några bilder på Hamstern Charlie här på bloggen! han har bott hos oss i ett par veckor nu och har gjort sig ordentligt hemmastadd!

Varje dag proppar han sin tunnel upp till sin ”ovanvåning” full med sågspån – för att senare på dagen gräva bort dem igen! Han proppar sina kinder fulla med sin mat och gömmer maten sen bakom sitt hus eller i huset!

Han är väldigt nyfiken av sig men vi har inte vågat ta upp honom än men han äter mat från min hand, så han börjar bli van vid oss nu! Och innan idag försökt han klättra ur buren när jag skulle ta kort…..:-)

En reaktion på ”Charlie

  1. Hamstrar är fina, MEN de sover ju hela dagarna!!! Var hamstervakt åt min brorsons hamster en vecka. Bara på helgen (när vi var uppe på natten) kunde vi hitta på nåt kul med hamstern. Annars SOV han hela tiden. Gör alla hamstrar det??? Lite dumt när en 9-åring har en hamster och aldrig får se den vaken liksom…. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s