Kyckling Dag

Idag var det ”Chicken Fun Day” på M’s skola. De har köpt höns och ska eventuellt i framtiden sälja äggen till föräldrarna, allt för att göra skolan mer ”grön” ! Idag fick de lov att klä ut sig till höns eller ägg, och så här såg M ut i morse!

Idag har jag blivit utskriven från sjukgymnastiken också!!!! Så nu behöver jag inte gå till sjukhuset mer eller träffa doktorer eller sjukgymnaster…jag är FRI!!!! Och det har bara tagit  3 månader och 3 veckor! Så ikväll ska jag fira!!! 🙂

Fotbolls febern håller just nu på att koka över i det här landet. Stora som små, gamla som unga, vita och svart och alla mittemellan – alla har dragits med i febern. Målade hus, bilflaggor, vimplar och banderoller. Imorron smäller det! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s