Ser fram emot Jul!

Min svåger/makens bror/tjejernas favorit Uncle kommer hem till Jul! Han som har bosatt sig på andra sidan jordklotet i Australien, kommer hem till England i tre veckor över jul och nyår! Då har vi inte setts på 3 år och Oj, vad vi längtar redan!!!! 🙂

De senaste dagarna har vi haft jättefint sommarväder här i Englands huvudstad – och jag har passat på att försöka bli lite mer solbränd!!! Just nu har jag så mycket fräknar att snart blir jag bara en endas stor ”fräken” !!! Dessutom får jag mörka pigment fläckar i ansiktet nu på sommaren – soooo annoying – ända sedan vi var i Thailand och Indien får jag dem varje sommar! Suck!!!! 1 timme i solen varje dag unnar jag mig – varken mer eller mindre – då dras de blå solstolarna fram och olästa tidningar inspekteras och den tiden blir bara min!

I tisdags jobbade jag hos maken hela dan och imorron blir det jobb inne i West End (med förhoppningvis ett litet besök i den svenska affären!) och jag kunde t.o.m gå till High Road’en UTAN kryckor!!! Duktigt stolt är jag över det! Och jag kan gå och hämta M från skolan själv nu också – också det UTAN kryckor!!!!

Dottern J har fått ett Diploma från sin skola, de delas ut till elever som har gjort något bra! Vi är inte helt säkra på varför hon har fått det men vi tror att det är för att hon var en s.k Reading Mentor för en tjej som gick i 7an. Diplomet kommer att ges ut på en särskild ceremoni på skolan den 30e, då man måste klä upp sig!!!! Dags att damma av fin kläningen! 🙂  Jag har faktiskt en ny klänning som hänger i garderoben och bara väntar på rätt tillfälle att användas! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s