Fars Dag & Polesden Lacey

Igår var det Fars Dag här i England och det firades med frukost på sängen, kort och paket. Vi hade redan innan bestämt att vi skulle ha en mysig dag med Sunday Lunch på en pub nånstans och sen åka och titta på en gammal herrgård!

Och presenten var den här Bungee Seedman’en – en liten man gjord av fågelfrö som nu Bungee hoppar från ett av våra träd!

Efter lunchen körde vi till Polesden Lacey – vi är medlemmar i National Trust och då får man gratis inträde på hundratals ställen som detta och många parker och trädgårdar!

Fin Salong!

Jag och mannen min är ganska trötta idag – det blev sig så att vi var ”ute” både fredag, lördag OCH söndag! I fredags puben med några kompisar, i lördags en kompis som fyllde år och igår puben igen men några andra vänner! Puh!!!! Man börjar bli för gammal för sånt där! 🙂

Jag har pimpat vår trädgårds soffa lite – den var så tråkig och trä’et på sitsen börjar bli lite slitet, så jag köpte den röda dynan som är waterproof  och nu är det rikigt fint tycker jag! Och kuddarna – den ena gjord av vaxduk och de andra två uppblåsbara – bra om det regnar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s