På Rymmen

Midnatt. Natten mellan söndag och måndag. Maken ruskar på mig att jag måste gå upp. Yrvaken säger jag vad är det som händer? Maken svarar det är nånting här inne, nåt som kryper på golvet. Maken går upp och tänder i taket. I ett hörn sitter Hamstern Charlie och plirar på oss. ”Hur i helsike har han hamnat där?” (Hans bur står i dottern M’s rum intill vårt, på en ca 1 meter hög förvaringslåda) Vi lyckades till slut få tag på honom genom att locka med lite morot. Dörren till buren stod vid öppen och jag stängde absolut den på kvällen. Sicken jäkla hamster! 🙂

Igår var jag och mannen min inne istan igen och levererade. Vad tror ni ägaren till den snofsiga Bentley’n sa när han kom tillbaka???? 🙂

En reaktion på ”På Rymmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s