Tisdagstema: Konstgjord

Dagens Tisdagstema är Konstgjord!

Och visst är den här familjen konstgjord – de finns på Legoland Windsor här i England – fast på denna bilden fick de ju ett par ”riktiga” medlemmar också! 🙂

4 reaktioner på ”Tisdagstema: Konstgjord

  1. Hej!
    Jag heter Sandra och ska åka till London med min mamma om två veckor! Vi ska vara där väldigt kort tid så vi måste planera vad vi ska göra väldigt noga!
    Och det har inte varit det lättaste.. Vi vill åka de klassiska röda turistbussarna, dubbeldäckarna! Men, jag kan inte hitta deras hemsida. Det enda jag hittar är ”The Original London Sightseeing Tour”, men bussarna på deras bilder ser inte likadana ut. Har dem bytt design eller kollar jag helt enkelt på fel sida?
    Så jag undrar, vet du vilken hemsida det är jag ska in på för att läsa om var bussarna stannar, priser, osv?

    Tack på förhand!

  2. Tack så mycket för hjälpen, jag tror jag förstår nu ! 🙂 Det blir nog att vi tar Hop on Hop of-buss, min mamma vill se alla sevärdheter och vi bor tre minuters promenad från Marble Arch-stationen så det passar jättebra! Tack så mycket, ha det bra! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s