Helgens Äventyr

I Lördags var här varmt, varmt, VARMT och svettigt värre! Ett par grader över 30C skulle jag tro och på eftermiddagen gassande sol. Dessutom var det M’s skolas marknad/bazaar/tillställning på sena eftermiddan och kvällen! Stackars maken var på skolan och hjälpte till från kl 10 på morronen, hem på en snabb lunchpaus innan vi stack till skolan allihopa för att fixa med det sista.

Vi hann precis i tid med att fixa med ankor, bassäng och priser innan allt folk kom – och shit, vad mycket folk! Dagen blev en stor succe och bra väder, ja det fick vi ju!!! Jag och maknen hade först shiftet och gick sedan runt och drack öl, åt god mat och pratade med alla möjliga. M hade jättekul och sprang omkring med kompisar den mesta tiden – vi såg henne bara i förbi farten…eller när hon ville ha mer pengar!!! 🙂

M och hennes kompisar uppträde i en ”talang tävling genom tiderna” – varje årskurs skulle sjunga en sång från en viss era – och 3;orna hade 1940 talet.

Innan uppträdandet - Trae, M, Tyra och Hokulani.

De var mycket proffisga och sjöng till och med i ”headset ” mikrofoner!

Deras sång handlade om att 2a Världskriget även var tjejernas krig – att de alltså gjorde bomber och jobbade i fabriker etc. M hade en solo sång i mitten!

De var himla duktiga och visst fick man en liten tår i ögonvrån…..

Det var denna sången de sjöng! ( M sjöng den biten i mitten med ”flygar” tjejen! )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s