Förberedelser

Tvätta, damma, dammsuga, torka av, fixa till, bädda sängar, städa, plocka undan….har jag gjort idag. Förderedelser inför kompisarna från Sverige som ankommer imorron kväll!!! Sist vi hade besök så bröt jag benet. Jag ska försöka att INTE bryta något denna gången. 🙂

Det ska bli såååå kul! Vi har pub besök inplanerade, middag på ett ställe i Soho/China Town och lite annat smått och gott! Allt beroende på vädret naturligtvis (som inte har varit det bästa de senaste dagarna!) men det skulle skärpa till sig till helgen!

Igår jobbade jag hos maken heeeela dan, satt och jobbade på ”min” stora Shiva.

Var och kolla synen igår också, det var en himla massa år sen jag kollade den sist men den hade inte ändrat sig. Hade tänkt att jag skulle köpa nya glasögon men hittade inte några som jag tyckte om…..

Idag har det som sagt fejats här hemma, fick t.o.m den stora tjejen att  ta ett rejält tag på sitt rum! Bokade bil till Sverige resan i augusti, en Peugeot 5008 – en sån där som är 5 sitsig men som kan snabbt förvandlas till en 7 sitsig!

Maken är och kollar på fotboll och M har precis kommit hem från Brownies (scouterna) där de hade avslutning ikväll och vattenkrig!

En reaktion på ”Förberedelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s