I Glada Vänners Lag

Snipp, snapp snut…så var den här helgen slut! Kära vännerna Cia & Krille (hemma ifrån Sverige) hade vi som gäster i helgen och det var såååå kul! I fredags släppte vi dem lösa själva inne i West End, efter att ha skjutsat dem in – vi skulle ju ända in och jobba! På kvällen blev det Fish & Chips och puben The London Appretice nere vid Thamsen!

I lördags tog vi det lite lugnt på morronen och Krille fick sig sin efterlängtade English Breakfast – bacon, hash browns(en liten potatis kaka), stekt ägg och vita bönor i tomat sås!

Efter en kort shopping tur i Hounslow, åkte vi till Marble Hill Park och åt lunch i det gröna! (M ville INTE ALLS va med på bild….)

Det spelades Cricket i parken och många familjer hade picknic och barnkalas runtomkring!

På kvällen åkte vi in till China Town och åt middag på Ba Shan, som ägs av en av makens kunder! Super gott men Spicy!!!!!

På kvällen blev det puben igen, denna gången vårt vanligt ”häng” The Red Lion !

I söndags var det dags för The Darwin Centre Natural History Museum i South Kensington.Cia saknade sina barn så hon fick ”låna” M !!

Man kunde gå in och gå runt i denna stora Cocoon, som var flera våningar hög!

Nytt mötte gammalt i ock med den nya tillbyggnaden!

M tyckte det var kul att samla information på små kredit kort som man scannade och sen kunde man skicka all informationen till sin e-mail address.

Efter museet åkte vi till Whole Foods Market och käkade lunch! Vi köpte lite plock mat i affären och gick sen upp i cafeet och åt en väldigt god liten picknic lunch!

Efter luchen åkte vi till Covent Garden – ett av mina favorit ställen och M’s med! M tycker mest om the Street Entertainers och igår fick hon sig minsann en kram av en gorilla!

En väldigt roligt helg i glada vänner lag blev det i alla fall! Mycket skratt, god mat och en hel del öl! 🙂

2 reaktioner på ”I Glada Vänners Lag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s