2 Dagar Kvar

…sen är det äntligen  sommarlov! Stora tjejen slutade i fredags och lill tjejen nu på torsdag! Det ska bli så skönt att inte behöva passa tider och ställa väckarklockan utan bara kunna VA! Sen sticker vi ju till Sverige om två veckor – massor med kompisträffar planerade, en hel del dagsutflykter som vi vill göra men det som är helt inplanerat so far är att vi drar till Stockholm i ett par dar! Hotellet är bokat och Stockholmkort beställda!!!!

Förra sommaren intog vi Göteborg och hade himla kul, så vi bestämde oss för att prova på huvudstaden denna gången. Tjejerna har aldrig varit där och både jag och maken har inte varit där heller på en herrans massa år. så det ska bli kul! Gröna Lund, Skansen och Wasa vill jag gärna gå på och det tror jag resten av familjen också skulle tycka är kul!

Så bara 2 dagar kvar – sen ska vi njuta! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s