Holiday Mode

Häromdan gick maken in på vänster sida av bilen för att börja köra – (men det var ju helt fel eftersom man sitter och kör på höger sida i detta landet!) och han skyllde på att hans hjärna helt enkelt redan var i ” Holiday-Mode” ! Han jobbar mycket nu för att kunna sätta sig på planet nästa onsdag och veta att han har jobbat undan det han ska! Han behöver verkligen lite semester nu… det har varit tuffa 5 månader för hela familjen i ock med att jag bröt benet men nu är nog det mesta tillbaka till det normal igen.

Jag går mer eller mindre som förrut, ibland haltar jag lite men det är mest om jag är trött. Jag har fortfarande ont i benet ibland på kvällarna om jag har gått mycket under dan.

Jag har fortfarande lite problem med att gå i trappor, speciellt nedför.

Benet svullnar upp som bara den ganska ofta och jag kan inte har vilka skor som helst, vilket irritera mig något vansinnigt – jag som har så många snygga sommar skor och så får man gå i gympa dojjor och Birkenstocks!

Men på det hela taget, så går det ju framåt! Jag är bara glad över att jag kan gå igen utan att behöva tänka på det hela tiden! Det var några jävliga månader men nu är det onwards and upwards! 🙂

Idag sov både jag och maken länge, länge vilket har gjort att jag fortfarande inte känner att jag har vaknat riktigt, lite slö i huvet helt enkelt!

Igår kväll var vi på Ikea och köpte lite saker till J’s rum – hon ska få en ny soffa till sitt rum imorron och vi köpte lite kuddar och mattor och ett bord och ett par lampor. M har en kompis här idag också som ska sova över tills imorron – det är så skönt när de är i den här åldern och kan mer eller mindre sköta sig själva – det har varit mycket dansande till You Tube de senaste dagarna men idag verkar det gå lite lugnare till!

Jag tror faktiskt att jag också känner för att gå in i Holiday Mode nu – längtar efter lite Sverige semester! 🙂

En reaktion på ”Holiday Mode

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s