Packat & Klart

Ja nästan i alla fall! Mannen min har börjat packa nu vid halv 9 tiden ikväll men det är absolut inget ovanligt – han har ju bara sig själv att packa till medans en annan dels ska fixa sitt eget och dottern M’s! Varma kläder, tunna kläder, badkläder, mitt-i-mellan-kläder…….enligt vår vanliga tur så blir det väl inte badväder alls när vi är i Sverige!!!!

Ser INTE fram mot att gå upp strax efter 4 imorron bitti, för att sen ta taxi till Gatwick kl 5 ( det tar ca 45 min dit) men det är ju smällar man får ta. Tjejerna är ju vana vid att flyga så det är ju inga problem – M har packat sitt eget handbagage idag, har inte vågat titta men det brukar finnas allt möjligt i hennes ryggsäck…..men iPod’en, Nintendo DS och block och pennor är i alla fall nedpackade…så mycket vet jag! 🙂

Så nu är det Bye Bye England Hello Sweden!!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s