Lite mer om semestern

Det ar trangt. 6 pers i en 3:a. En toa. Vi tjejer sover 3 st i ett sovrum. Men det ar ju som det brukar va pa semestern!

Vi har nu gjort Stockholm…eller gjort och gjort…sa mycket som man hinner med pa ett par dar! Vi korde kustvagen upp i torsdags, i Kalmar efter 2 timmar, norr om Vastervik efter 4 timmar, i Sodetalje efter 6 timmar, sen blev det lite stopp eftersom det hade varit en olycka pa motorvagen in till Stockholm sa vi fick ta en annan vag.

Vi bodde pa Scandic Norra Bantoget – jattefint hotell som lag precis vid Drottningatan. Jag, maken och M hade ett rum och J hade ett ”tonars rum”, som lag precis pa andra sidan korridoren fran vart rum. God frukost! (Tack Linda an en gang!)

I fredags strosade vi pa Drottningatan ner till Gamla Stan med stopp i diverse turistaffarer, Lilla M ville kopa souvenirer, vi pausade vid cafeer sa mamman fick vila benet lite (det var sa varmt sa gissa om mitt ben svullnade upp!), vi tog baten over till Wasa museet som uppskattades av alla och dessutom var det sa svalt och skont darinne! M fick sin onskan uppfylld genom att ga pa Junibacken och hon gillade speciellt att ”flyga” med Sagotaget! M kopte en Bullerby bok, som hon laste ut pa vagen hem i bilen!!!

Vi strosade runt lite pa Skansen men det fanns ju inte en chans att vi kunde hinna med hela, men M var nojd nar hon fick kopa Polkagrisar i gammaldags pappers strut!

Vi hann med lite av Grona Lund men det var sa mycket folk och langa koer till allt, och eftersom ingen av oss ar speciella karusell fantaster sa blev det mest M som akte men hon var nojd och glad till slut! Sa vi tog Djurgards farjan tillbaka till Slussen, innan mitt ben sa ifran och vi kapitulerade och tog en taxi tillbaka till hotellet!

Igen vidare shopping blev det men det var ju egentligen iten darfor vi akte till Stockholm, men for min del blev det i alla fall en topp pa Indiskan och en snygg sjal pa Esprit! 🙂

Vi korde inlands vagen hem och stannade till i Norrkorping for lunch, fika i Varberg och middag i Almhult! Och snipps snapp snut, sa var den Stockholms resan slut!

Idag har vi tagit det extremt lugnt, maken har varit och badat pa badhuset med M, som spenderade en timme med att aka vattenrutchbanan. Fika hos broren och tjejernas jusiner i Ahus och imorron tar vi med oss kusinerna till High Chaparall for att leka med Cowboys och Indianer! Yiiiihaw!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s