High Chaparall

Ja, har ligger vi inte pa latsidan direkt! Igar tog vi med oss tva utan tre av tjejernas kusifiner (fina+kusiner=kusifiner) och drog till Smalands Vilda Vastern High Chaparall!

Efter vad som kandes som en evighet i bilen, kom vi antligen fram till Vilda Vastern. M har tjatat om att aka tillbaka dit och naturligtvis blev det cowboy hattar och pistoler till de som ville ha och krutroken hangde tjock imellanat! Vi sag pa Stuntshow’en 2ggr, Mexicansk dans show och Indian dans show. De stora tjejerna nojde sig med en fjader i haret medans de tva yngre liknade Lucky Lukes side kicks.

Vi akte ”ranar taget” – ett gammalt angtag dar det blir ”ranat” mitt i resan, M och kusinen Anna hade planerat att utmana ranarna men den de bangade ur….daremot blev mamman = jag rejalt skramd av en av de utkladda skurkarna – till allas fortjusning!

Jag satt med ryggen vand mot ett av tagets fonster och nar jag vande mig om sa hade killen sitt ansikte precis intill mitt och skramde livet ur mig sa jag hoppade hogt! Gissa om tjejerna skrattade at stackars mamman/fastern!

Nar vi kom tillbaka efter akturen, stog samma kille och vantade pa taget och stack in huvet och skrek Valkommen tillbaka till mig, sa jag hoppade hogt en andra gang!

Gang nummer 3 – ja det blev en 3e gang – gomde han sig i den andra tagvangnen nar vi skulle ga av plattformen och stck fram huvet och sa hej da…kan inte fatta att jag gick pa det 3 ganger! 🙂

Ikvall har hag varit ute och atit med finaste vannerna Cia, Kikki och Sofia + ett litet snabbt pub besok. Vi har storslagna planer nar vi fyller 40 om ett par ar and the planning starts here….:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s