Barn Fritt!

Stora tjejen är kvar i Sverige och lilla tjejen ska va  hos farmor tills på fredag…och helt plötligt står man där lite handlingsförlamad och tänker ”vad ska vi göra?” Man är så van vid att ha speciella mat tider och lägg dax och allt möjligt , så när man väl kan göra precis vad man vill och när man vill, så står hjärnan helt still!

Men lite har vi kommit på i alla fall….vi ska in till stan och jobba imorron och gå ut och äta imorrn’ kväll, på tisdag ska jag stanna hemma och röja lite – det behövs!!!! Städa och komma i ordning med all tvätt och strykning, städa på M’s rum…..tisdag kväll ska maken på fotboll…onsdag ska jag jobba med mannen min och på kvällen styr vi kosan till Gatwick för att hämta dottern J. Torsdag stannar jag nog hemma med henne och på fredag åker vi och hämtar hem M från farmor…ja och sen var den veckan slut!

Vi var som sagt och lämnade M hos farmor som bor ca 1 1/2 timme norr om London idag, vi var och åt god Sunday Roast på The Althorp Coaching Inn i Althorp (där Princess Diana växte upp) – världen mysigaste gamla pub!

Och precis här, i deras Garden Room, intog vi vår lunch idag!

Så nu återstår väl bara att promenera ner till puben…nu när vi kan gå när vi vill! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s