Tisdags Tema: Familj

Dagens Tisdags Tema är Familj – och hur mycket jag än letade så hittade jag inte nån bild på oss alla! I vår Familj ingår i vanliga fall jag mamman, pappan, storasyster J 17 år och lillasyster M 8 år.

Men på den här bilden finns alla kusinerna – min J i grå kofta, Emma i randigt, Maja i brunt, min lilla M och sen Anna i grönt. Resten av tjejerna är systrar och bor i Sverige så vi ser dem bara ett par gånger om året men det har alltid kul när de träffas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s