Utflyckt!

Igår körde vi ner till havet…de hade lovat sol och varmt hela helgen …men halvägs till havet började det småregna. Så det blev inte mycket solande om man säger så! Vi hade satt riktning mot Littlehampton som ligger ca 1 1/2 timme söder om London. Eftersom vädrets gudar inte var med oss, så stannade vi strax utanför L’hampton, i den lilla staden Arundel. Staden är mest känd för sitt fina slott – Arundel Castle – som vi besökte medans Vädergudarna kom på andra tankar!

Sen körde vi till Littlehampton och spelade Mini Golf!

På detta Pirat inspirerade stället!

I korta drag har även detta hänt:

*Jag har börjat att boka in besök på olika Universitet – J har gjort upp en liten lista på vilka hon vill besöka, så ett antal lördagar i höst kommer att spenderas åt detta!

* Skolan har börjat ordentlig och det är skolväskor och pennskrin och skoluniformer och vattenflaskor överallt! 🙂

*Jag och maken var och såg The Girl Who Played with Fire, alltså Flickan som lekte med elden, som precis har börjat gå på den engelska biograferna.

*Maken fick sig ett ryck häromdan och igår bokade vi en liten resa till Mallorca i oktober! Vi skulle egentligen åkt till Rom, men efter lite research visade det sig att 5 nätter på Mallis, flyg och hotell , var billigare  än 2 nätter i Rom, så efter ett litet Familjeråd, var det solresan som vann! Och på detta stället i Palmanova ska vi bo!

Jag gillar när mannen min får sina ryck! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s