Segt Idag

Idag har jag eb sån dag där allt bara känns segt – det har varit grått hela dagen, så det känns som om det inte riktigt har blivit dagsljus ens och man har fått ha en del lampor på. Blåsigt, vilket i ock för sig är ganska mysigt men höstlikt har det definitivt varit idag. Ganska varmt fortfarande, närmare 20C, men vad gör väl det när alltid bara känns segt.

Svärmor har varit här och retat gallfeber på oss i nästan en hel vecka men nu har hon åkt hem. Det är så otroligt jobbigt att ha henne här så länge men man kan ju inte gärna säga till henne att man helst skulle vilja att hon skulle fara och flyga, helst nånstans lång bort!

Hormonerna skriker i hela kroppen, vilket ju medverkar till att jag känner mig lite sådär halvledsen, irriterad och seg!

Det känns som om ingenting blir gjort här hemma. Lilla toan funkar inte och har inte gjort det på hur länge som helst. Människor som säger att de ska komma och titta på den men aldrig kommer, driver mig till vansinne! Lamporna i köket funkar inte och jag har sagt till och sagt till och sagt till igen att jag helst inte vill stå i mörker och laga mat men det blir ju ändå inte gjort!

Garderober och skåp och skjul är överfulla med saker och jag har börjat rensa ut. Varför samlar man på sig så mycket???

Räkningarna efter sommaren har börjat trilla in och det var ingen vacker syn. Kreditkort är ju bra men de ska betalas av också!

Hoppas att imorron blir en mindre seg dag.

En reaktion på ”Segt Idag

  1. Hej!!! Lät ju inte som en riktigt bra dag… Men då kan det ju bara bli bättre, eller hur! Och speciellt när ni snart kommer ner hit 😀 Jag kunde inte låta bli att skratta lite när jag läse om svärmor… Det är ju så det ska vara, vad jag har hört, hahaha jag har haft tur, för min är helt underbar!

    Marknaden i Palmanova är tyvärr inte kvar längre. Marken blev såld och nu har marknaden flyttats till industriområdet Son Bugadelles i Santa Ponsa. Det är inte långt från Palmanova och det går bussar och det är billigt med taxi här nere. Men annars har ni marknaden i Palma, men det beror lite på vad ni vill handla. Jag gillar den i Son Bugadelles för det är ,massor med gamla, antika saker. Både trams, men en hel del fynd också! Det finns massor med skoj marknader här nere så ni hittar säkert någon som passar!

    Hoppas att du får en toppentorsdag och att du får tillbaka ditt vanliga glada jag!

    Kraaaaaaaaam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s