Uni Besök

Igår blev det ingen sovmorron inte! Uppe med tuppen för att lämna av M hos en kompis kl 9 och sen skulle resten av oss fortsätta till Guildford och besöket på University of Surrey!

Vi gick på två olika föreläsningar om hur man ansöker till Uni och en allmän inofrmation om Surrey University, bostäder och studentlivet. Det var ju lite som att kliva in i en ny värld! Området och byggnaderna såg fina och moderna ut, och de flesta bostäderna ligger på Campus i olika hus och det fanns en himla massa prisklasser att välja på, om man ville dela dusch och toa med andra eller om man ville ha En Suite. Rummen med egen dusch och toa såg mycket fräschare ut än de med delad, så om J kommer in och vill gå där, kommer det nog definitvt att bli ett sånt rum!

Vi tog bussen in till Guildford, tog ca 5 min och åt lunch. J skull egentligen gått på en föreläsning om att plugga engelska men pga trafik så kom vi för sent till detta men istället så gick vi och tittade på bostäderna och Guildford Cathedral, som ligger precis intill. Där möttes vi av denna märkliga syn !

Inuti kyrkan såg det betydligt vackrare ut, när solen sken in genom de stora fönstren!

Vi hämtade M hos kompisen Eadie, och de lekte statyer utanför hennes hus!

Turen fortsatte sen till Ikea, där vi köpte M’s nya skrivbord, ny madrass och en liten pall. Sen stack jag och maken ner till puben – vi var båda två helt slut i huvudet och fullproppad med ny information till max!!!! Det hade varit en väldigt lååång dag – men mycket givande!

Idag har maken monterat ner M’s gamla säng och satt ihop den nya + skrivbordet! Det blev jättefint…men tror ni att lilla fröken ville sova i nya sängen inatt???? Icke! Det var för högt………men hon vänjer nog sig! Men om man är övertrött som hon var ikväll, så kommer tårarna lätt och då får man ont i magen och sen mår man illa (allt naturligtvis inbillning!), så nu ligger hon nedstoppad på en madrass på golvet – lägre kan det ju knappast bli! God kväll! 🙂

P.S Hjälp Malin att hitta ett nytt namn till sin blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s