Hektiskt!

Shit, vilken hektisk kväll det blev!

M hade två kompisar med sig hem från skolan. På vägen hem gick de i rad och tutade i sina nya flöjter – alla 4;orna ska lära sig att spela ett flöjtintrument som heter Fyfe  – och sen blev det ett himla tutande när vi kom hem!!!

Stor fotbollsmatch ikväll mellan Brentford och Everton i nån cup(  jag håller inte reda på det så noga!), så kompisar från Bournemouth kom hit och ställde bilen och mammorna kom för att hämta barnen och maken kom hem och sen skulle han hinna äta innan matchen och oj, så rörigt det blev helt plötsligt!!!!! Men sen killarna gick, så har det varit ganska lugnt…….:-)

Fick ett samtal inna från Virgin Mobile som ville veta om jag tänkte förnya mitt kontrakt med dom, och det hade jag ju redan tänkt att jag skulle! Så det hela slutade med att jag kommer att få den här mobilen gratis (Samsung B3310) eftersom jag förnyar kontraktet och den kommer redan imorron! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s