Dagen i Bilder

Usch, så höstlikt det har varit idag! Blåsigt och kallt! Vi var inne i West End en snabbis i morse och såg de här militär ryttarna i Hyde Park!

En av kunderna var vid Kensington Church Street….

Sen har jag varit och jobbat hela dan –  och för er som undrar vad jag håller på med just nu –  så ser det oftast ut så här när jag jobbar! Inget vidare glamoröst med tejpade fingrar och en skalpell!!!!!

Allt det bruna ska skrapas av så det ska se ut som på vänster i bilden…och det tag ju sin lilla tid!

Ikväll blir det en Tjej kväll här hemma! Maken är och tittar på fotboll, borta match idag. Det blev ju stor skräll häromdan när Brentford slog stora laget Everton på hemmaplan, på staffar till och med! Maken sa att det var en av de bästa matcherna han någonsin har sett! Ja ja, killar och sin fotboll….

Imorron ska vi på ännu en Univeristets-öppen-dag, denna gången i Leicester. Vi ska lämna M hos farmor på vägen dit, så hon kan ha kul under dagen också! På tisdag blir det en dagsutfärd till ett Universitet i Oxford – inte THE Oxford University utan ett lite mindre som heter Oxford Brookes. Ska bli spännande! 🙂

En reaktion på ”Dagen i Bilder

  1. Linda

    Tack för de fina tröjorna till mina killar! Kanske därför det går så bra för laget nu. Ni är så omtänksamma, hade inte behövts, det vet du! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s