Oxford

Livet i 190 går vidare – Filofaxen (som innehåller hela mitt liv) är fulltecknad i flera veckor framöver – mellan nu och december har vi EN helg när ingenting är inbokat – den ser jag fram emot!

Idag har jag, maken och dottern J varit i Oxford och tittat på ett Universitet. Oxford Brookes heter det och vi hade aldrig hört talas om det innan, jag trodde att det bara fanns det ”stora” Oxford Universitetet men ack vad fel jag hade! Med 18 000 elever var det ju inte sååå litet – maken hörde t.o.m svenska (ja, han sa det lät ju som svenska men det kunde ju lika gärna ha varit norska eller danska också ! , sa han). Vi blev visade runt av 2 trevliga tjejer som själva är elever där och det var kul att se en skola en ”vanlig” dag – de andra vi har varit på, har varit speciella ”öppet dagar”, när de naturligtvis har putsat upp skolan för att visa den från sin bästa sida! Men vi var alla glatt överraskade och Oxford är ju en trevlig stad i sig! (och inte sååå långt hemifrån London heller!) 🙂

Vi intog lunch på The Ashmolean Museum , som är jätte trevligt – jag och maken har varit där en gång innan när vi spenderade en weekend i Oxford i början av året!

Min kära make! Ja, han till vänster då! 🙂

Vi håller just nu på att leta efter en ny bil också! Och förhoppningvis , inom en snar framtid, kommer vi att ha en sån här! ( Vi har ju i ock för sig redan en sån men vi ska ha en nyare! )

En reaktion på ”Oxford

  1. Cia

    Hej kära vän! Låter så spännande. Tack för den fina presenten, va roligt att du kom ihåg. Den kommer att bli så fin på väggen.
    Kramkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s