Party Party!

Party x 2 har det varit i helgen!! Spänningen var stor inför lördagens Lazer Quest party och det blev väldigt lyckat! (Förutom att en av killarna bestämde sig för att desertera mitt under spelets gång och ansluta sig till fiende sidan istället!!! ) M andra tjejen från höger!

Svettiga och hungriga kom de ut en timme senare och slukade i sig Chicken Nuggets och Fries!

Årets tårta blev en avbild av The Golden Snitch – och för er som kan er Harry Potter, så är det ju naturligtvis den flygande bollen de använder när de spelar Quidditch! En passande tårta till en Harry Potter fanatiker (ja, hon hade ju valt den själv!) Bakmästarinnan är som vanligt makens moster Julie!

Dagen avslutades med att ett par kompisar följde med hem och det spelades teater för fulla muggar! M hade på sig sin nya Minnie Mouse klänning, en present från de två till höger, Eloise och Charlotte!

Idag har vi haft en välbehövlig sovmorron och allmänt lat dag – innan det var dags för helgens party nr 2! Idag var det kompisen Ava’s tur att va födelsedags barn och hon hade sitt party på en s.k ”dry” skii slope, Sandown Skii Centre i Esher. De åkte kälke… M i prickig tröja.

…och Ringo’s!

Och till sluta hamnade de i en enda stor hög…men roligt hade dom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s