Stackars Charlie!

Hamstern Charlie är sjuk. Han har fått nåt som heter ”Wet Tail” – ett virus som tyvärr i de flesta fall resluterar i att de dör. Vi var hos veterinären med honom igår och fick lite medicin, så nu är det bara till att vänta och se.

I fredags fick vi vår nya bil! Och i lördags invigde vi den med en lång färd till University of Kent i Canterbury. Ännu ett fint Universitet och J verkade gilla kursen de erbjuder där! Efteråt körde vi till Whitstable,där maken tillbringade sina somrar som barn!

M var hos en kompis heeeeela dan och natten i lördags, så vi hämtade hem henne igår förmiddags innan maken skulle köra och jobba lite. Han har otroligt mycket på gång just nu och jobbar därför sent en del kvällar och ibland helgerna. Han börjar som vanligt bli lite stressad innan vi åker iväg – vi åker ju till Mallorca nästa vecka – helt galet!!!!

Idag har jag jobbar med maken heeeeeela dan och imorron ska vi in till ”stan” och jobba. På onsdag ska jag, maken och J åka till Reading University och kolla. Hennes ans0kan kommer förhoppningvis att skickas iväg denna veckan och sen kan vi pusta ut lite!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s