Hemma Fredag!

Egentligen skulle jag ha jobbat idag men eftersom jag knappt har varit hemma på hela veckan , så tyckte jag att lite hemarbete fick prioriteras idag! Både måndag, tisdag och onsdag blev lååånga dagar – jobbe måndag som blev ganska sen…..jobbe-inne-i-stan dag i tisdags som också blev sen….och en Universitets-besöks-dag i onsdag som surprise surprise också blev sen!

Vi var och kollade på Reading University i onsdags – helt ok fast inte en av favoriterna men det kom med på ansökan som ett alternativ i alla fall. Vi tog en liten sväng på stan i Reading också och kan ni tänka er makens lycka när han hittade en Clas Ohlsson affär! Jodå, den finns här i utlandet också….kolla in den engelska versionen här!

Ansökan till J’s universitet har blivit iväg skickad nu – så vi kan pusta ut ett tag! Det har varit en väldigt intensiv tid med Universitets besök och för oss föräldrar, en aning confused tid med massor av nya saker att lära sig och förstå!

Stackars M har kommit lite i andra hand på sistone men vi lyckades till slut fixa färdigt hennes Vikinga projekt! De läser om Vikingarna i skolan just nu och de skulle göra något själva som har att göra med ämnet – M valde att göra ett Vikinga svärd…med blod och allt!!!!

Tyvärr missar hon Vikinga-utklädnings-dagen nästa torsdag eftesom vi är iväg…..ja, nästa torsdag drar vi till Mallorca!!!! Najs! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s