R.I.P Charlie

Vår lille hamster Charlie var helt enklet för sjuk och nån gång igår natt somnade han stilla in. Så igår hade vi en liten hamster begravning i trädgården och idag har jag och M planterat en fin rosa Ljung på hans lilla grav.

Jag trodde inte att jag skulle bli så ledsen när han dog – det var ju egentligen M’s hamster men det var mest jag som tog hand om honom (surprise surprise!) Det enda husdjur jag hade när jag var liten var en kanin, Spinki (eftersom main mamma är allergisk) som dog i nån sjukdom efter ett tag.  Nu får buren sättas undan ett tag och sen får vi se om det blir någon Charlie II.

Rest In Peace Charlie.

En reaktion på ”R.I.P Charlie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s