Sicket Väder!

Helt plötsligt blev det helmörkt ute och regnet bara öser ner! Men det är ganska mysigt när man sitter inne i värmen! 🙂

Igår så det ut så här hemma hos mig!

Verktyg och damm precis överallt!

Vår köksfläkt har inte funkat som det ska på ett tag nu och till slut lyckade jag tjata till mig en ny! 🙂 och så här fint blev det till slut!

Jag har också helt plötsligt blivit dunder förkyld med en irriterande hosta! Jag knaprar Echinacea och tar uppiggande förkylnings mediciner med paracetamol, för att känna mig lite bättre! Perfekt timing nu när vi ska iväg och allting!

Maken jobbar nästan dygnet runt och ikväll lär vi inte se röken av honom förrän sent sent. Imorron ska han in till stan och leverera och jag ska INTE med – någon måste ju packa! För på torsdag drar vi ju till Mallorca! 🙂

2 reaktioner på ”Sicket Väder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s