Hamleys

Igår kväll bjöd vi gästerna på Fish & Chips och gick på puben – ett litet smakprov på det Engelska! 🙂

Idag hade vi lite sovmorron och körde sen in till West End – vi hade lite sightseeing på vägen! Efter att K&J hade lämnat av väskorna på sitt hotell, drog vi vidare och åt god lunch på ett av våra favorit ställen, Patiserrie Valerie.

Efter det gick vi vidare till Regent Street, de hade redan börjat sätta upp årets julbelysning, i år  är temat den nya Narnia filmen. På Hamleys var det ju natturligtvis fullt med folk som vanligt och till slut lyckades M välja en väska med typ Top Model saker och så gjorde hon en Jonas Brothers hund på The Build a Bear Workshop.

Sen sa vi Hej då till Kikki och Jesper och önskade dem en fortsatt trevlig helg (tack så mycket för alla sakerna!), och efter en liten mellanlandning på Esprit och Uni Qlo, åkte vi hem igen! Ser fram emot en liten slappe kväll framför The X Factor, och sen blir det eventuellt puben igen ikväll, eftersom en kompis till oss fyller år!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s