Halloween

Igår hade vi ett litet Halloween Party – M hade bjudit in ett par av sina bästa kompisar som sen följde med oss och för lite Trick or Treat. M klädde ut sig till a Dead Magicians Assistant, allt enligt eget önskemål!

Även en av mammorna hade klätt ut sig! Vi gick vår ”vanliga” runda och det var förvånansvärt många som öppnade sin dörr i år! (Vi knackar bara på hos folk som har dekorationer eller pumpor utanför!) Ibland var det så många barn, så det blev nästan kö!

Jag hade fixat godis strutar till våra party gäster med handgjorda nyckelringar!

Idag har det varit back to normal! Skolorna har börjat och vi har varit inne i West End och jobbat. Fick t.o.m tid att gå en sväng till Habitat för att köpa ett par priser till en tävling som kommer att hållas här inom en snart framtid! 🙂

Dottern J fick sitt första ”erbjudande” från ett Universitet idag! Det var Reading University som erbjöd henne en plats nästa år och hon blev väldigt glad – det är en oerhörd konkurrens om Universitets platser här i England, så nu ser det i alla fall ut som om hon kommer att gå till Uni! 🙂

3 reaktioner på ”Halloween

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s