Mallorca

Nu tänkte jag få tummarna loss och visa lite bilder från Mallorca! Det känns som det har gått i ett sen vi kom hem för en vecka sen, bara två dagar efter vi kom hem fick vi ju Sverige besök!

Vi var i Palmanova , strax utanför Palma och det gränsade till Magaluf. Hotellet var helt ok med en stor pool, som dessvärre var iskall (enligt maken, för jag badade inte i den – skyllde på min förkylning!)

Vädret var super hela tiden, minst 25 grader varje dag och solen sken på vår balkong heeela dagen, så man kunde sitta och sola tills ganska sent!

Vi tog det verkligen lugnt, precis som vi hade lovat varandra! Vad vi behövde allihopa var att vila och umgås – och det gjorde vi!!!! Det enda vi gjorde var att åka in till Palma en dag, vi tog bussen dit och gick och strosade lite i affärer, b.l.a favoriten El Corte Ingles.

Vi gick upp till Katedralen men surprise surprise, den enda månaden den var stängd, var naturligtvis Oktober!

Vi spelade Crazy Golf en kväll, allt enligt tjejernas önskemål, vår familje fight inom mini golfen är ständigt pågående, och denna gången var det pappan som vann!

Vi solade och badade massor, jag badade t.o.m i havet (jag vill helst att det ska va VARMT i vattnet men det var nog närmare 20C i alla fall!) M och pappan badade en hel del och vi spenderade en heeeel dag på standen i Palmanova, hämtade mackor och hade picknick på stranden!

M och hennes pappa hyrde en trampbåt!

Vi åkte till Miro Museet på vägen till flygplatsen , vi besökte det förra året och det var himla intressant! Det ligger i Cala Major och utsikten därifrån kan man ju lätt kalla breathtaking!

M gillar Miro Museet skarpt! (Jo, faktiskt!!!!)

En av Miro’s studior var helt fantastisk! På utsidan hängde det Chili på tork!

Insidan visade hur han hade ritat direkt på väggarna!

Några av tavlorna som finns att se där!

Helt klart en lyckad semester som vi alla behövde – nu när vi är lite utvilade blir det nya tag och nya utmaningar! 🙂

November månad innehåller 2 besök från Sverige och en A-Ha Konsert! 🙂

3 reaktioner på ”Mallorca

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s