Gunpowder Treason and Plot

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot…

Idag är det Guy Fawkes Night eller Bonfire Night här i England. Dessutom är det Diwali idag också, så gissa om det kommer att smälla här runtomkring ikväll, eftersom båda ”högtiderna” firas med fyrverkerier! Vi ska hem till några kompisar och fira (det är en liten tradition vi har varje år) med smällare och raketer och BBQ om vädret tillåter! Igår var här 18C – nästan lite freaky och inte alls så höstlikt!

Vi har också Halsfluss in Da’ House! Jodå, det är lilla M som har åkt på halsfluss igen! Hon har klagat över ont i halsen de senaste dagarna, så igår blev det besök hos Tant Doktorn och penillin. Hon fick även en Vitamin tonic utskriven som hon ska ta för att få upp imunförsvaret nu under vintern. Så igår blev det inte mycket gjort, mest kramar i soffan och i sängen och lite allmänt mys. Men idag får jag röja lite bland all tvätt……..

Dottern J har även blivt kallad till en intervju till Kent University i december. De ger inte ut ”platser” föränn de har personligen intervjuat ”kanditaterna”, så det kommer att bli intressant!

Vi har också blivit inbjudan till en Art History dag på Reading University, där hon har blivit erbjuden en plats – då man få kolla lite mer på kursen och träffa studenter som pluggar Konst Historia där nu, och se lite mer av Universitet i allmänhet. Vi har en bekant som jobbar på det Universitet och vi känner en tjej som pluggar där nu, så jag tänkte ta kontakt med dem och höra lite vad de tycker om stället!

Nej, nu ska jag ge M lite medicin och se om jag kan göra nån nytta idag!!!!! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s