Oj Vilket Party!

Vi var på fest igår kväll. Vi hade jättekul och partajade hela kvällen i glada vänners lag. Vi hängde med vännerna som bodde runt hörnet hem och drack champagne. Vi kom inte hem förräns 02.30 i morse. Behöver jag säga att man känner sig lite sliten idag?

Dessutom har vi varit inne i West End idag. Maken var tvugnen att jobba lite idag och åka och titta på en del objekt som ska säljas på ett av Londons auktionsbolag nu i veckan, så jag och M gick och strosade lite på Bond Street. Efter lite lunch på Starbucks kände vi oss nästa som människor igen men bara nästan.

Vi drog vidare till Kensington och shoppade lite på Muji och favoritbutiken Butlers, M fick en ny vinterjacka på H&M och vi anslutadeshoppingen med en runda på The Whole Foods Market. Jag fyndade halsband på Natura – var på Natura affären i Palma, Mallorca för bara ett par veckor sen och det är en av mina favorit affärer, så jag gillar skarpt att det finns här i London också!

Nu tror jag nog att det blir soffläge resten av kvällen, nu får det va slut partajat för ett tag framöver! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s