Regn hos Mig

Idag har det bara regnat, regnat och regnat lite här! Har jobbat lite med maken idag och sen var vi inne i West End igen på eftermiddan. Häromdan när vi också körde in ”till stan” så tog jag denna bilden!

Vi bor ju nära Twickenham Stadium som är Englands Arena för Rugby, där alla stora internationella matcher spelas, och denna stayn finns utanför. Denna Monster Arena rymmer 82 000 pers och används en hel del för konserter också!

En del julbelysningar har hunnit sättas upp och dessa tog jag en bild på inne i Knightbridge idag, (lite suddig jag vet!)

Det råder åter igen Harry Potter feber här i England, HarryPotter and The Deathly Hollows del 1 hade stor premiär här igår och börjar visas på biograferna nästa vecka, J och hennes kompisar har bokat biljetter och ska gå och se filmen på The Imax.(Bilden är på en reklamskylt som jag såg nu ikväll på vägen hem.)

P.S En av våra kompisar Zak, jobbade som en av The Deatheaters (utklädd till en sådan) på filmpremiären vid Leicester Square igår kväll!

En reaktion på ”Regn hos Mig

  1. Äldsta dotterna här längtar också till nya Harry Potter. Fint med julskyltning. Var längesen jag kikade in här hos dig, kul att vara tillbaks.

    Karin/fd theasrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s