Inte Rättvist

Ibland händer det saker som inte alls är rättvist. Speciellt när det gäller barn. Vi har blivit välsignade med två kärnfriska tjejer som aldrig har varit allvarligt sjuka – förutom de vanliga barnsjukdomarna och en mindre operation för att rätta till dottern J’s tumme när hon var 5 år.

Idag tog M med sina kompisar Trae och Tyra hem, bästisar och bundis är dom för det mesta! Fick idag reda på att Trae har ett allvarligt hjärtfel och kommer att få äta medicin i resten av sitt liv. Hjärtat galloperar och har svårt för att lugna ner sig. De kan inte operera för att hon är för liten och de måste vänta tills hon är ca 16 år innan de kan göra något, om de inte lyckas operera måste hon ha en pacemaker. Stackars liten!

Trae längst fram i bild, sen M och Tyra.

Fick idag också reda på att en av mina släktingars barn, som är 14 år, har cancer i skelettet och kommer att få ett av sina ben amputerade snart, och kommer att ha minst ett halvår framför sig med cellgifter och allt vad det innebär.

Ibland känns det helt enkelt inte rättvist.

2 reaktioner på ”Inte Rättvist

  1. Fy, vad jag blir berörd när jag läser det du skriver. LIvet är bra orättvist när hemska saker händer barn som är så oskyldiga och inte har gjort nåt ont i sitt liv…de har knappt börjat leva. Nu tänker vi alla på din släktings barn och önskar allt gott nu när tillfrisknandet ska ske! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s