I Korta Drag….

Oj, upptäckte just att det var ju ett par dar sen jag skriv nåt sist – jag har väl hamnat i nån slags mycket-gäster-och-lite-blogg-koma men nu får det bli bättring!

* Förra torsdagen anlände fina Sofia och Josefina från Sverige (Sofia, gammal kompis sen läääääänge sen och Josefina, hennes syster). Evakuering på Victoria Station mitt i natten nästan, så vi fick köra och rädda dem i Hammermith!

* Dagen efter mellanlandade deras andra syster Carro, på väg hem till Sverige från Australien. Total överraskning för Josefina men alla vi andra visste att hon skulle komma 🙂 Kul med lite catching up över Fish & Chips och ett par öl på puben!

*Två utav de tre åkte hem i söndags och den sista i måndags morse!

* I tisdags kväll anlände mina föräldrar med bagaget fullt av jul-gott! (Får se om det räcker fram till jul?!) Idag har vi varit på lite shopping men jag och dottern J (som har studiedag idag) gav upp efter lunch och lämnade dem att titta runt aaaalllllaaa affärerna själva!

* Är det någon som har undgått att det har varit Student Protester här i England? Igår gick den andra stora protesten av stapeln inne i stan – alla elverna på J’s skola bojkottade lektionerna igår och en del åkte in till stan för att va med på ”roligheterna”.

De där demonstrationerna har varit ganska våldsamma tyvärr och polisen var bättre förberedda denna gången – förra veckan när de demonstrerade för första gången blev det mycket bråk och en del skadade. De protesterar emot att det kommer att kosta mer att plugga på universitet men det hela har urartat ganska mycket och den verkliga orsaken till protesterna har hamnat i skuggan av alla våldsamheterna.

Jag var glad att dottern J valde att INTE demonstrera igår……! 🙂

2 reaktioner på ”I Korta Drag….

  1. Har läst mycket om demonstrationerna och förstår frustrationen! Skönt att din dotter valde att inte åka med tanke på hur det blev. Mysigt med allt julgottis, jag har skumtomtar som jag kaaaaanske ska öppna nån dag här snaaaart… Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s