Oj Vilken Dag!

Och jag som skulle hinna med så mycket idag – julpynta och få undan stryktvätten – men nejdå, det blev ju förhinder!

Fick ett samtal från M’s skola vid lunch tid att hon hade ramlat i snön under rasten och sen hade ett äldre barn råkat trampa henne på armen. Tumult och snö – vilken kombination! Ont hade hon och jag fick snällt halka mig till skolan för att hämta henne. (Jodå, vi har faktiskt snö här – det snöade i natt och det har stannat kvar på marken – första gången på de snart 20 åren jag har bott här, som det har hänt!)

Efter en snabb lunch (eftersom ingen av oss hade hunnit äta) och överläggning med pappan, traskade vi iväg till Akuten. Ja, vi traskade eftersom sjukhuset ligger ca 5 min härifrån – nära och bra i en situation som denna! I mitt inre målades det upp bilder av röntgen och smärta och gips i glada färger……efter att ha väntat i ca 2 2/1 timma och en grundlig undersökning av både läkarstuderande och en riktig Mrs Doktor, kom de fram till att det inte var brutet utan rejält blåslaget och ömt – och tur var väl det! Och Mamman andades ut……..:-)

Mor och far är fortfarande kvar här – de skulle egentligen åkt hem igår men sitter nu fast i ett par dagar extra eftersom Gatwick är stängt! Efter en smärre mardrömsresa igår som innebar tåg i ottan till Gatwick, tåg som stannade pga tekniska fel, en flygplats som plötsligt beslöt sig för att stänga pga is och snö ( ja, detta är ju England förstår ni!), tåg tillbaka in till stan och taxi som inte ville köra ut till oss (för långt!) – till slut kom de hem till oss via buss – en ca 12 timmar efter de hade lämnat oss! Mycket resande för att komma tillbaka till ursprungsplatsen! 🙂 Nu är de ombokade till ett plan på lördag – vi får väl se om Kung Bore har släppt sig tag om England tills dess! 🙂

Ett lite gladare besked kom ikväll – stora dottern J fick ett erbjudande om plats på ett av Univesiteten som har varit hennes favorit – Oxford Brookes i Oxford! Yay! Och Familjen S dansar av lycka! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s