A-ha

Ikväll spelar A-ha sin allra sista konsert någonsin (säger dom) i Oslo. Jag har sett dem 4 ggr innan – första gången på klubben Subterrania tidigt 90-tal, två gånger på Shepherd Bush Empire och en gång på Wembley Pavillion. Maken har alltid varit ett stort fan och jag tycker ju faktiskt också att de är sådär lite Nostalgi-Bra, för man har ju faktiskt lite grand växt upp med de norska guttarna!

Vi åkte ju som sagt ner till Bournemouth förra fredagen för att se dem med kompisarna Clive och Jo. Vi bodde på hotell (vårt rum hade faktiskt havsutsikt!) och hade jättekul! Suveräna platser fick vi och konserten var jättebra!

Morten Harket ser ju faktiskt fortfarande  jättebra ut fastän han har fyllt 50!

Hela arenan lyfte nästan när de spelade Take on Me , filmen är från YouTube fast filmad från konserten! Kul hade vi i alla fall!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s