Ett Minne Blott

….är nu snön! Idag har det varit plusgrader och lite regn, så nu finns det ingen snö kvar! Men det var ju kul att få känna på lite ”riktig” vinter i ett par dagar! M hade kompisen Tom med sig hem från skolan igår och så här lyckliga blev de när de hittade stora bitar med is ute i trädgården!(Tom håller i en in-isad Frisbee!)

Idag så lyckades äntligen mor och far ta sig hem! Maken körde dem till Gatwick tidigt tidigt imorse och sist jag hörde nåt så har de nu nått Malmö – en sisådär 12 timmar sen de åkte härifrån! Planet var försenat och det råder nog lite allmän kaos på flygplatserna här i UK nu när flygtrafiken ska försöka återgå till det normala!

Vi har för en gångs skull tagit det ganska lugnt idag! Vi tog oss en liten runda ner till High Road’en för en liten mini shopping runda – de har mega-rea på en av mina favorit affärer Whittard, så jag har inhandlat både nya skålar och middagstallrikar i glada färger för att pigga upp lite i vinter mörkret!

Ikväll ska vi ner till puben för att fira en kompis födelsedag – och jag behöver ingen övertalning för att ta ett glas eller två – it’s been a hell of a week! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s