Mera Universitet

Igår var vi inbjudna till en s.k. Department Day på Reading Univeristy. De bjöd in elever (som redan har fått erbjudande om en plats)och deras familj för en rundvandring av Universitetet , man fick kolla på boende och sen lyssna på en liten föreläsningom Konst Historia – och vi fick t.o.m lunch! Väldigt intressant var det i alla fall!

Och precis innan vi körde till Reading på morronen, fick J ett brev att hon hade fått erbjudande om ännu en plats – denna gången på Leicester University! Nu har hon sammanlagt fått erbjudande från 3 Univesitet och hon ska på 1 intervju nästa vecka , så det ser ut som om hon kommer att ha svårt att kunna bestämma sig! 🙂

 

En reaktion på ”Mera Universitet

  1. Det låter som en spännande tid med universitetsantagningar…

    Åh, jag ser att du har varit och sett AHA live – vilken nostalgitripp (gissar jag?)! Inte förvånad att Morten ser bra ut fortfarande, han kommer nog att göra det länge.. 😉

    Tusen tack för dina uppmuntrande ord om min lilla julmarknad. Jag har fått många förfrågningar om jag säljer saker via webshop eller dylikt, men hittills har jag inte gjort det. Jag får fundera lite hur jag skall göra i framtiden… Om det är något speciellt du är intresserad av kan jag kanske skicka till dig, såvida det inte är slutsålt, då jag inte har någon tid att göra mer just nu.

    Varma hälsningar, Helena

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s