Lucia Födelsedag

Ja här i England firar vi ju inte Lucia precis men i vårt hus firar vi ända den 13;e – makens födelsedag! Tea på sängen fick han och presenter (jag hade köpt nyligen översatta till engelska böcker till honom av Åsa Larsson, Camilla Läckberg, Mari Ljungstedt och Roslund & Hellström, det finns ju så många andra bra svenska författare än Mankell och Stieg Larsson!) på kvällen blev det god middag och tårta och ett par pint på puben!

I söndags var vi ute och firade maken lite i förskott, en av våra närmaste vänner fyller år samma dag som mannen min, så vi träffades och käkade lunch ihop. Sen drog vi vidare till en Jul marknad på Ham House.

De hade skoj’sat till statyerna lite!!!! Och Christmas Carols sjöngs också!

Jag har äntlige skrivit klart julkort och Årets Officiella Julkorts Foto ser ut såhär!

Och Årets In-Officiella Foto ser ut såhär! 🙂

God Jul! 🙂

 

 

En reaktion på ”Lucia Födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s