Riktig Vinter!

Idag har det kommit ca 10 cm snö här på bara några timmar – så nu har vi riktigt vinter här i England också! 🙂

Inatt var det -7C vilket är väldigt ovanligt här i södra England. Vi skulle egentligen följt med till flygplatsen och mött min svåger men pga vädret så stannade jag och tjejerna hemma. Men han anlände lyckligt imorse…nästan precis innan flygplatserna stängde! Och vilken omställning…att komma från Australiensk sommar till RIKTIG vinter! (Han fick låna min Northface jacka imorse men han kan ju glömma att han ska få behålla den när det är såhär kallt!)

Dagens aktiviteter har annars innehållit….att bygga en snögubbe…..

….göra en snö Ängel….

…åka rutchkana för att få bort snön…..

…och jag gjorde en snölykta!

…och allmänna snöaktiviteter i trädgården!

Vår gata ser ut såhär!

Jag och maken skulle egentligen kört och handlat de sista julklapparna tänkte vi men gav upp…vägarna var inte alls körvänliga, så det blev en tur till affären för att proviantera lite istället! I kväll ska vi försöka ta oss ner till puben med svåger för att catcha upp lite – han har sovit hela eftermiddan så den värsta jetlag’en har kanske försvunnit!

 

2 reaktioner på ”Riktig Vinter!

  1. TACK för julklappen! Jag har så klart inte öppnat den än, även om jag är hemskt nyfiken. Men jag ska spara den till julafton som en duktig flicka : )

    Hjälp vad med snö ni har! Nästan lika mycket som här, ser det ut som. Det värsta är att vi kommer att få mycket mer de närmaste dagarna. Kan tänka mig att barnen i UK tycker det är roligt med snö, de är väl inte så vana vid det?

    Hoppas du får en riktigt fin jul!

    Hälsningar från Marianne i Älmhult!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s