Årets Julklapp???

Idag har vi bakat pepparkakor (mest jag) – (ja jag vet att vi ligger lite efter!), M har slagit in lite julklappar, städat och J har varit iväg och julhandlat med en kompis! Tjejerna passade på att ”mannekänga” svärmors julklapp, en s.k Slanket – alltså en blanket med sleeves – en fleecefilt med ärmar! (Julklapps-inspirationen tog slut så det fick bli en sån här till henne!)

Igår var jag inne istan med maken och jobbade! Hyde Park hade på sig sin vinterskrud och The Serpentine sjön var frusen!

Svågern har Jetlag fortfarande men ikväll ska vi ut ett helt gäng och dra ner till pubne i närheten av där vi bodde innan.

KAOS är det fortfarande här i England, Heathrow är mer eller mindre fortfarande stängt, och tusentals människor kommer inatt att tillbringa sin fjärde natt sovandes i terminalerna! Vi har fortfarande mycket snö och de säger att det ska komma mer…vi får ju en vit jul i alla fall! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s