4 Utav 4

Idag påminde dottern J mig om att jag inte har bloggat om den viktigast nyheten denna veckan.” Men mamma, du har ju inte bloggat om min senaste Universitets plats!” Vilken dålig blogg mamma jag är! 🙂 Sorry J!

I måndags fick J nämligen reda på att hon hade fått ytterligare ett erbjudande om plats på ett Universitet – Kent denna gången. Och det betyder att hon har fått erbjudande om plats på alla Universiteten som hon har sökt till! Inte illa! Speciellt inte när jag läste i tidningen att det kommer att finnas runt 150.000 besvikna undomar/vuxna som inte kommer att komma in på nåt Universitet alls nästa år – konkurrensen är stenhård här!

Så vilket fin tidig Julklapp – 4 utav 4! Nu kan hon välja och vraka mest hon vill! Favoriten är nog just nu Kent University i Canterbury.

Men nu ska vi fira jul och ha kul och öppna klappar! Och som vanligt så har vi köpt bara rosa fluffiga saker till dottern J (I won’t be making the Nintendo Wii mistake again, J! :-p  (För ett par år sen skrev jag om vad vi hade köpt till tjejerna här på bloggen och glömde bort att J brukade läsa min blogg ibland… så nu håller jag tyst!) Men det är rosa och fluffigt J – jag lovar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s