Från Sjukstugan

Vi har fortfarande lite av en Sjukstuga här hemma – alla utom M är mer eller mindre förkylda och känner sig hängiga. Jag har varit jättedålig sen juldagen. Efter att alla gästerna hade givit sig av efter det engelska julfirandet, däckade jag totalt med feber och frossa och hosta och ont i hela kroppen. Nu känner jag mig lite bättre, är fortfarande hostig och snorig men vi gör ju inte många knop här under dagarna, så det är helt enkelt vila och hålla sig inomhus som gäller!

Svärmor och svågern begav sig hem till svärmor häromdagen, så nu kan han nöta upp hennes soffa istället för vår! Han har också varit sjuk med samma sak som oss andra och har dessutom dragit på sig en ögoninfektion, stackaren! Har inte varit hemma på 3 år och har varit sjuk nästa hela tiden han har varit här!

Julen var bra och mycket god mat åt vi och många fina klappar fick vi! Varje år dras vi med makens mer eller mindre knäppa 🙂 familj – hur kan alla galningar komma från en och samma familj?

M sover över hos en kompis inatt, så hon kommer hemifrån lite grand! Nyår blir nog en lugn tillställning som vanligt, vi är inga vidare nyårsfestprissar! På sin höjd blir det nog lite god mat och nån film kanske!

Skickar krya på dig kramar till brorsdottern Maja som ligger på sjukhuset igen…hon lider av Ulcerös Colit och mår inget vidare just nu!

Skickar också Lycka Till Kramar till bästa vännen Katrin som ska ha sitt andra barn vilken dag som helst nu! 🙂

En reaktion på ”Från Sjukstugan

  1. katrin

    Hej sjukling!

    Åh, det är så trist att vara sjuk! Jag lider med er. Bädda ner er och bli friska nu! Ingen bebis än, men snart, snart… det känner jag på mig! Fortfarande spännande om jag ska klara nyårsstrecket eller inte. Tack för att du tänker på mig, fina vän!

    Kramar från tjocksmocken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s