Hej Då 2010

Ja, så här på sluttampen av året ska man väl som sig bör ge en liten sammanfattning om året som gått! Året för Familjen S har både varit prövande, jobbigt och roligt med många fina minnen!

Året började ju på ett sätt som vi inte riktigt hade räknat med – att jag bröt benet i februari. Det är det absolut värsta jag har varit med om någonsin. Och att det skulle vara så långdraget hade jag inte riktigt räknat med! Nu sisådär 10 månader efteråt, är jag mer eller mindre tillbaka till normalt igen, men shit – det har varit tufft! Men vi klarade av två semestrar med brutet ben! En vecka i en husvagn i Norfolk och en mini-semester i Sverige i maj!

Mycket kompis besök har vi haft här i London i år! Katrin & Micke i februari, Cia & Krille i juli, Kikki och Jesper i oktober och Sofia & Co i november – så många har vi aldrig haft på ett år innan!

Vi har ju rest en del som vanligt, Sverige i maj och augusti och till Mallorca i oktober.

Det har blivit mycket Universitet och skolsaker i höst, en väldigt intensiv period med mycket nya saker och oro inför framtiden men J kom ju in på Universitetet i alla fall! Även om hon inte har bestämt sig precis för vilket än…….

Det nya året VET vi redan kommer att innehålla nya utmaningar – dottern J fyller 18 år och tar ”studenten”, hon kommer att flytta hemifrån i höst och plugga på Universitet, dottern M fyller 10år i höst…..och förhoppningsvis kommer det att hända en himla massa skojjiga saker under årets lopp!

En reaktion på ”Hej Då 2010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s