Dålig Mamma?

Idag känner jag mig som Världens Sämsta Mamma! 🙂 Jag skickade nämligen iväg dottern M till skolan….en dag för tidigt! Och vi hade förberett allting, packat skolväskan och satt alarmklocka på 06.45 och varit så duktiga så! Men när hon och pappan kom till skolan så var det ju ingen där! Kan bara skylla på den här förbaskade förkylnings influensan – den har blåst bort det lilla förstånd jag hade! 🙂

Men vi kom ju upp tidigt idag i alla fall! Min kropp trivs bäst med tidigar morrnar, jag blir så slö när man sover längre än vanligt och innan man vet av det så har halva dan gått! Så idag ska julen åka ut har jag tänkt mig! Nu är jag trött på tomtar och granen och glitter och dekorationer!

Idag känner jag mig bättre i alla fall, så det verkar som om förkylnings influensan är på väg tillbaka! Alla man pratar med här har varit sjuka! På det hela taget har det varit en jobbig jul tycker jag. Mycket irritationer över att svärmor har varit här och sen att vi dessutom har haft en svåger på soffan mestadels av tiden också. Han är inte van vid ett ”normalt” familjeliv med regler och tider som ska passas etc. Han är nyligen separerad från sin alkoholiserade fru och bor i en delad lägenhet med andra surfar-bummers i 40 års åldern, så vårt liv är ganska annorlunda jämfört med hans! Och han kan inte riktigt förstå att vi tycker det är jobbigt med deras mor, så han fattar aldrig vad det är vi klagar på! Ja, ja synd att man inte kan välja sin släkt! 🙂

2 reaktioner på ”Dålig Mamma?

  1. Vilken trevlig blogg! Har bott i London själv och älskar London-bloggar! Tycker det är särskilt intressant att läsa om familjeliv utomlands också, då jag och mannen ska flytta till hans hemland, Australien senare i år. Har dock inte barn än, men det kommer väl… 🙂

    Gott nytt år önskar Lotta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s