Årets Tråkigaste Dag

Ja, året har ju inte blivit så gammalt än så därför kan jag ju kalla detta för Årets Tråkigaste Dag! Vi är inne i en period av riktigt grått och trist väder här – ingen snö som hemma i Sverige – och idag har det varit grått, grått, grått hela dan MED ösregn! Jag var inne istan med maken en runda på jobb idag men inte ens Londons finaste kvarter kunde fö tråkighets känslan att försvinna! Jag lyckades fynda lite på Habitat rean i alla fall, nu kör de med 70% här i affärerna!

Svågern har åkt tillbaka till Australien idag, där de förhoppningvis har lite bättre väder! Vi hade ju så stora planer på en massa kul som vi skulle hitta på men istället blev hans semester en enda sjukstuga! Lite snopet känns det allt! Det känns liksom att vi inte hann med så mycket och allt vi skulle prata om, och speciellt när man inte vet när vi kommer att ses igen, känns det lite extra vemodigt! Svårt att säga hejdå till sin farbror i arla morronstund!

Maken och svärmor körde honom till Heathrow, där han hoppade på ett plan med destination Bangkok och sen vidare till Sydney. The wanderer resumes his wandering!

Nu ser jag fram emot att få (snart) ha huset för oss själva och ordentligt städa ut julen! Och det kliar i fingrarna att ha en ordentlig röjning i alla garderober och skrymslen också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s