Grattis Älskade Barn!

Idag för 18 år sen blev jag mamma för första gången ! Ut kom en liten överrasknings baby (jag var 7 1/2 månad gravid när jag fick redan på att jag skulle ha barn!) men mörkt hår och repor i ansiktet – hon hade så långa naglar när hon föddes, så hon hade klöst sig själv i ansiktet! Oj, så ont jag hade och Oj, så lång tid det tog (nästan ett dygn!)  Jag var ung (20 år) och visste ingenting om barn men man lär ju sig snabbt! Tre månader senare flyttade vi till England and here we are! 🙂

Och idag fyller det där lilla knytet 18 år! Hon får gå på puben nu och som hon själv har påpekat, köpa svärd och sälja metall skrot!

Vi småfirade lite i söndags med att gå till ett Mexikansk ställe för lunch- vi träffade makens morbror och moster och kusin där, eftersom kusinen fyller 21 år på torsdag, så firade vi dem båda två lite! Vi småfirar lite ikväll också med god mat och tårta – hon ville inte ha någon stor fest, det är inte riktigt hennes grej, dessutom har hon ett prov tidigt imorron så det blir till att plugga lite och sen tidigt i säng! Hon går inte i skolan som vanligt nu till den 24e – det har s.k. Study Leave för att plugga till alla ”om tentor” nu i januari. J har bara två så hon kan ta det lite lugnt också!

Vad hon fick idag? Av lilla syster fick hon The Complete Friends Box Set med alla 10 säsongerna + en massa extra material. Av oss fick hon en STOR summa pengar som hon kan göra vad hon vill med…….!

Grattis Älskade Barn!

Texten till denna låten (som bär dotterns namn) är så bra!!!!

 

3 reaktioner på ”Grattis Älskade Barn!

  1. katrin

    Stoora grattiskramar till J idag! Tänk att hon är 18 år! Här sitter jag med lille nyfödde Harry i famnen och tänker på er! Man kan ju inte fatta att tiden går så snabbt.

    Massvis med glada kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s